Main MenuTop Menu

14 Eylül Pazartesi Yapılacak Ön Eleme Sınavı Hakkında Bilgiler

Sevgili öğrencilerimiz,

14 Eylül Pazartesi günü ana kampüste yapılacak olan Ön Eleme Sınavı ile ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıda belirtilmiştir. Sınav ile ilgili hususları lütfen dikkatlice okuyunuz ve anlaşılmayan kısımlar için lütfen Yabancı Diller Bölümü ile irtibata geçiniz.

1)      14 Eylül Pazartesi gün yapılacak olan sınavımız 2 oturum şeklinde gerçekleştirilecektir. Sabah oturumu 10:30’da, öğlen oturumu ise 14:30’da başlayacaktır.

2)      Sabah oturumunda sınava girecek öğrencilerimizin en geç 9:30’da, öğlen oturumunda sınava girecek öğrencilerimizin ise en geç 13:30 da okulda olmaları gerekmektedir.

3)      Öğrencilerimizin sınava gelirken yanlarında en fazla 1 kişi ile gelmeleri Covid-19 önlemleri kapsamında büyük önem arz etmektedir.

4)      Kampüs girişlerinde HES (Hayat Eve Sığar) kodu ve barkod okuma işlemi yapılmaktadır. Bu sebeple okula gelecek olan herkesin HES kodunun ve barkodunun olması gerekmektedir.

5)      Sınav esnasında yanınızda geçerli kimlik belgesi (TC Kimlik Kartı, Ehliyet Belgesi, Pasaport ve Geçici Kimlik Belgesi) bulundurmanız gerekmektedir.

6)      Sınava girecek olan öğrencilerimizin listesine aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz. Lütfen binanızı, sınav giriş kapınızı, sınıfınızı ve sınav saatinizi dikkatlice kontrol ederek belirtilen saatte sınav alanına geliniz.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab